Ajankohtaista

UUTISET RSS

Greenreality-karnevaali Lappeenrannassa 2018

Greenreality-karnevaali keräsi noin 3 000 kävijää Kansalaistorille

1.11.2018
Kaupungin Avoimien ovien yhteydessä ensi kertaa järjestetty Greenreality-karnevaali keräsi noin 3 000 kävijää Lappeenrannan Kansalaistorille. Karnevaalissa vieraili myös noin 400 koulujen oppilasta opettajineen päivän aikana.
Kauppakeskus – Ii

Tulevaisuuden kauppakeskus tuunaa

1.11.2018
Iissä avataan marraskuussa IiTuunaa Pop Up -kauppakeskus, jossa paikalliset yrittäjät ja yrittämisestä kiinnostuneet voivat myydä tuotteitaan tai palveluitaan. Lisäksi luvassa on kierrätysaiheisia tuunaustyöpajoja. Tavoitteena on luoda kauppakeskuksesta toistuva tai jopa pysyvä kiertotalouden toimintamalli Iihin. Ideaan otettiin mallia Ruotsista.
Tekstiili – Ii

Pienistä puroista kohti suurempaa sivuvirtaa

1.11.2018
Jätelainsäädäntö on muuttumassa 2020-luvulla. Erityisesti muutokset koskevat yrityksiä, jotka eivät voi enää nykyiseen tapaan viedä syntyvää jätettä kunnalliseen jätehuoltoon. Määräykset muuttuvat myös eri jätelajien käsittelyssä ja lajittelussa. Uusia näkökulmia kaivataan – voisiko käytöstä poistettavista materiaaleista syntyä uutta liiketoimintaa?
Kotihoidon sähköpyörä – Kuopio

Sähköpyörät korvaamaan autoilua työasiamatkoilla Kuopiossa

1.11.2018
Kuopion kaupungin eri yksiköt ovat hankkineet käyttöönsä sähköpyöriä vähentääkseen autojen käyttöä työasiamatkoilla ja lisätäkseen henkilöstön työhyvinvointia. Viimeisimpänä pyöriä on hankittu kesän aikana kotihoidon yksiköihin. Hankituilla seitsemällä sähköpyörällä kotihoidon työntekijät pääsevät näppärästi liikkumaan päivän aikana kohteesta toiseen.
Lisää uutisia